دلایل عدم فیلمبرداری دوربین مدار بسته
دلایل عدم فیلمبرداری دوربین مدار بسته : اگر می خواهید امنیت محل کار و زندگی خود را تامین نمایید نیاز است تا نسبت به تهیه و نصب انواع سیستم های امنیتی و نظارتی اقدام نمایید. یکی از این سیستم ها دوربین مدار بسته می باشد که قادر است با تصویربرداری از محلی که دوربین در آن نصب است، اطلاعاتی را به بیننده داده و در نتیجه از ورود افراد غیر مجاز به داخل ساختمان جلوگیری می کند. گاهی ممکن است این دوربین ها به دلایل مختلف دچار مشکلاتی شده و نیاز به تعمیر داشته باشند.
از جمله مشکلات رایجی که ممکن است در دوربین های مدار بسته مشاهده شود عدم وجود تصویر می باشد. در این مقاله به دلایل عدم فیلمبرداری دوربین مدار بسته و چگونگی برطرف کردن آن می پردازیم تا در صورت مواجهه با این مشکل دچار نگرانی نشده و قادر به انجام بهترین اقدام باشید.
عدم وجود تصویر در دوربین مدار بسته
اگر شما هم از دسته کاربران دوربین مدار بسته می باشید ممکن است تا به حال با این مشکل مواجه شده باشید. دوربین مدار بسته شما قادر به فیلمبرداری نبوده و صفحه نمایش دستگاه تصویری را نشان نمی دهد. این ایراد علاوه بر این که موجب می شود تا سارقین سوء استفاده کرده و وارد ساختمان گردند، باعث ایجاد نگرانی برای افراد نیز می گردد.
چرا که دوربین مدار بسته وسیله ای گران قیمت بوده و فرد تصور می کند که باید هزینه ای گزاف را بابت تعویض دوربین بپردازد. اما در اکثر مواقع این گونه نیست و وجود این چنین مشکلاتی در دوربین های مدار بسته طبیعی بوده و ممکن است با بررسی توسط تعمیرکار دوربین به راحتی و بدون نیاز به هزینه زیاد قابل برطرف شدن باشد.
عدم وجود تصویر در دوربین مدار بسته مشکلی جدی تلقی شده چرا که اساس این دوربین ها بر نشان دادن تصاویر می باشد و در صورتی که ما هیچ گونه تصویری را مشاهده نکنیم عملا دوربین قابلیت استفاده را نداشته و نیاز به تعمیر هرچه سریعتر دارد. در ادامه به دلایل عدم فیلمبرداری دوربین مدار بسته به طور کامل می پردازیم تا بتوانید در این گونه مواقع اقدام مناسب را انجام دهید.
دلایل عدم فیلمبرداری دوربین مدار بسته چیست
علت های مختلفی وجود دارند که می توانند در بروز این مشکل نقش داشته باشند. از جمله این مشکلات می توان به مواردی مانند وجود مشکل در منبع تغذیه، اختلال در فیوزها، قطع شدن اتصالات مختلف و … اشاره کرد.
-
سوختن فیوزهای باکس منبع تغذیه
گاهی ممکن است که فیوزهایی که مربوط به منبع تغذیه دوربین مدار بسته می باشند دچار ایرادات مختلف شده و یا به طور کلی بسوزند. در این صورت دوربین قادر به نمایش تصویر نخواهد بود و هیچ گونه فیلمبرداری نیز صورت نخواهد گرفت. در این گونه مواقع باید چراغ های ال ای دی و همچنین سوئیچ برق را مورد بررسی قرار داد.
در صورتی که فیوزی سوخته باشد چراغ LED مرتبط با آن نیز خاموش شده و غیر فعال می گردد. علاوه بر آن نیاز است تا مطمئن شد که کابل اتصال دوربین به درستی در جای خود قرار گرفته است چرا که عدم اتصال صحیح این کابل باعث عدم فیلمبرداری دوربین مدار بسته می گردد.
-
وجود مشکل در پورت های ورودی دوربین
زمانی که یکی از درگاه های BNC که در واقع درگاه ورودی ویدئویی می باشد دچار مشکل شده باشد امکان تصویربرداری توسط دوربین وجود نداشته و ما تصویری را مشاهده نخواهیم کرد. این درگاه در دستگاه DVR تعبیه شده است و نیاز است تا به منظور بررسی آن، از درگاه یک دستگاه DVR جدید استفاده نمود.
برای این کار بایستی رابط های BNC که در پشت دستگاه DVR قرار گرفته اند را جدا کرده و این رابط ها را به پورتی که سالم می باشد وصل نمود. اگر دوربین تصویری را نمایش داد می توان متوجه شد که ایراد کار از درگاه گفته شده می باشد و باید نسبت به تعمیر آن اقدام نمود.
-
سازگار نبودن دستگاه DVR با دوربین مدار بسته
در هنگام خرید تجهیزات مختلف دوربین مدار بسته باید دقت کرد که دستگاه دی وی آر با نوع دوربین انتخابی سازگاری داشته باشد. به این صورت که فرمت های ویدئویی مختلف باید با دوربین و DVR همخوانی داشته باشد و در صورتی که این گونه نباشد امکان فیلمبرداری توسط دوربین وجود نخواهد داشت. دوربین های مدار بسته و دستگاه های DVR که جدیدا وارد بازار شده اند به صورت هیبریدی بوده و از انواع فرمت ها پشتیبانی می کنند.
همچنین در صورتی که رزولوشن دستگاه DVR با مانیتور دستگاه نیز تطابق نداشته باشد امکان تصویربرداری توسط دوربین وجود ندارد و ما تصویری را مشاهده نخواهیم کرد.
-
افزایش ناگهانی شدت برق
گاهی اوقات برق شهری با نوسان های شدیدی مواجه شده و این مورد باعث می شود تا ضربات جبران ناپذیری به انواع تجهیزات الکترونیکی وارد گردد. در دوربین های مدار بسته هم در صورتی که شدت برق، افزایش ناگهانی پیدا کند باعث می شود تا تصویر دوربین سیاه شده و فیلمبرداری صورت نگیرد.
گاهی اوقات این مشکل باعث می شود تا بر روی صفحه نمایش، خطوط افقی ایجاد گردد و تصویر از وضوح کافی برخوردار نباشد. وجود رعد و برق، تداخل جریان الکتریکی موجود در تجهیزات الکتریکی مجاور سیستم و یا نصب کردن دوربین بر روی یک سطح رسانا باعث بروز چنین اتفاقی در دوربین می گردد.
برای این که افزایش ناگهانی شدت برق مشکلی در دوربین مدار بسته ایجاد نکند نیاز است تا از محافظ های برق مخصوص دوربین استفاده نمود و سطحی را برای نصب دوربین انتخاب کنید که رسانا نبوده و در صورت رسانا بودن نیز عایقی را در میان آن قرار دهید.
-
ضعیف بودن اتصال اینترنت
یکی دیگر از دلایل عدم فیلمبرداری دوربین مدار بسته که بسیار هم رایج است، ضعیف بودن اتصال وای فای و همچنین کم بودن پهنای باند می باشد. در صورتی که اتصال به شبکه از پایداری و ثبات کافی برخوردار نباشد، ویدئو قطع شده و یا سیگنال های آن ضعیف می گردد. در صورتی که دوربین ها با روتر فاصله زیادی داشته باشند و یا بین این دو وسیله موانع فیزیکی بسیاری وجود داشته باشد و یا این که سیگنال های وای فای به صورت پی در پی قطع و وصل گردند این مشکل در دوربین ایجاد می گردد و امکان فیلمبرداری توسط دوربین مدار بسته وجود نخواهد داشت.
-
کافی نبودن منبع تغذیه
در صورتی که منبع تغذیه دوربین مدار بسته کافی نباشد، امکان فیلمبرداری توسط دوربین وجود ندارد و ما هیچ گونه تصویری را مشاهده نخواهیم کرد. شل شدن اتصال کابل ها و کار نکردن سوئیچ یا انژکتور PoE باعث می شود تا برق ضعیف شده و به اندازه کافی به دوربین نرسد و در نتیجه تصویر دوربین سیاه گردد.
برای حل این مشکل نیاز است تا تمامی کابل ها و کانکتورها را به صورت دقیق بررسی کرده و از سالم بودن اتصالات آنها مطمئن گردید. علاوه بر آن می توانید دوربین را به صورت مستقیم به دستگاه NVR متصل نمایید. دلیل این کار این است که PoE انرژی مورد نیاز دوربین را تامین نموده و تصویر برقرار می گردد.
کابل هایی که برای اتصالات مختلف استفاده می کنید تا حد ممکن از کیفیت بالایی برخوردار بوده و از کابل های BNC یا اترنت کوتاه تری دارند استفاده نمایید. در صورتی که دوربین مدار بسته شما با استفاده از باتری کار می کند نیاز است تا از شارژ بودن باتری ها اطمینان حاصل کنید.
-
پر شدن حافظه دوربین
در مواقعی که هارد دوربین مدار بسته پر می شود دستگاه های DVR و NVR قادر نیستند تصویر جدیدی را ضبط نمایند و برای رفع این مشکل نیاز است تا هارد دستگاه را خالی کنید. همچنین می توان هاردی را به دستگاه متصل نمود که از ظرفیت بیشتری برخوردار بوده و در مدت زمان کوتاهی پر نشود. می توان تصاویری که بر روی دستگاه دی وی آر ذخیره شده اند را بر روی گوشی، لپ تاپ و کامپیوتر انتقال داد تا هارد شما حافظه کافی برای ضبط تصویر داشته باشد.
-
دستکاری شدن تنظیمات دستگاه DVR یا NVR
به هم خوردن تنظیمات نرم افزاری دستگاه نیز می تواند باعث عدم فیلمبرداری دوربین مدار بسته گردد. برای رفع این مشکل می توانید تنظیمات DVR را بر روی حالت Overwrite قرار دهید. در تنظیمات دی وی آر این امکان وجود دارد که ضبط فیلم تنها در ساعات خاصی از شبانه روز وجود داشته باشد و ممکن است به اشتباه تیک این گزینه زده شده باشد که باید آن را به دقت مورد بررسی قرار داد. همچنین امکان فعال شدن گزینه motion detector وجود دارد که باعث می شود تنها زمانی که جسمی در جلوی دوربین قرار گرفت فیلمبرداری صورت گیرد که باید این گزینه نیز غیر فعال گردد.
مجتمع فن و کار برگزار کننده دوره های آموزشی از جمله آموزش نصب دوربین مدار بسته ، آموزش تعمیرات لوازم خانگی ، آموزش تعمیرات موبایل ، آموزش نصب جک برقی ، آموزش نصب کرکره برقی و … می باشد . برای اطلاع از نحوه برگزاری دوره ها با کارشناسان ما تماس بگیرید .