آدرس: تهران - میدان انقلاب - روبروی سینما بهمن - نبش خیابان منیری جاوید - آموزشگاه فن و کار

تفاوت دوربین مدار بسته IP با دوربین مدار بسته آنالوگ HD

دسته بندی‌ها
نویسنده: تحریریه فن و کار
تفاوت بین دوربین مدار بسته IP با دوربین مدار بسته آنالوگ HD

تفاوت دوربین مدار بسته IP با دوربین مدار بسته آنالوگ HD : دوربین های امنیتی بخشی از هر سیستم امنیتی خوب هستند. و اگرچه هر دوربین امنیتی می تواند از یک مکان تجاری محافظت کند، اما همه دوربین ها یکسان عمل نمی کنند. بهترین راه حل برای یک شرکت ممکن است برای شرکت دیگر یکسان نباشد. بنابراین، قبل از خرید و نصب یا ارتقاء تجهیزات دوربین امنیتی، درک تفاوت دو نوع آنالوگ و IP مهم است. دوره آموزش نصب دوربین مدار بسته مجتمع فن و کار بصورت تخصصی و عملی.

آموزش نصب دوربین مدار بسته

فناوری همیشه در حال پیشرفت است و این در مورد دوربین های امنیتی نیز صادق است. در نتیجه، کسب‌وکارهایی که به دنبال سیستم‌های امنیتی هستند، می‌توانند از بین انواع مختلف دوربین‌های امنیتی مانند دوربین‌های آنالوگ، آنالوگ HD یا دوربین‌های IP انتخاب کنند.

ویدئوی تفاوت دوربین مدار بسته IP با دوربین مدار بسته آنالوگ HD

برای اینکه شرکت ها بتوانند انتخابی آگاهانه داشته باشند، بیایید در مورد انواع دوربین ها و اینکه کدام دوربین بهترین گزینه برای کسب و کار شما است، بحث کنیم.

تفاوت بین دوربین مدار بسته IP با دوربین مدار بسته آنالوگ HD

دوربین مدار بسته IP چیست؟

دوربین‌هایIP  (پروتکل اینترنتی) که به عنوان دوربین‌های امنیتی شبکه نیز شناخته می‌شوند، دوربین‌های دیجیتالی هستند که فیلم‌هایی را مشابه دوربین‌های آنالوگ ضبط می‌کنند، اما با بسیاری از ویژگی‌های اضافه شده و مزایای افزایش یافته برای سازمان‌هایی که به دنبال یک سیستم نظارت با کیفیت هستند. اکثر کسب و کارها و سازمان های مدرن دوربین های IP را بجای دوربین های آنالوگ سنتی به دلیل عملکرد و کیفیت اضافی ارائه شده توسط دوربین های IP انتخاب می کنند.

برای عمل کردن این نوع دوربین ها باید اتصال شبکه داشته باشند. از آنجایی که دوربین‌های IP توسط شبکه پشتیبانی می‌شوند، می‌توان از برنامه‌های تحت وب و تلفن همراه برای کنترل آن‌ها، تغییر تنظیمات، مشاهده فیلم‌ها و تصاویر از هر جایی با یک ضبط‌کننده ویدیوی شبکه استفاده کرد. این بدان معنی است که شما می توانید آرامش خاطر و کنترل سیستم امنیتی خود را بدون توجه به اینکه در محل خود هستید یا نه، داشته باشید. این امر بسیار مفید است زیرا بسیاری از مشاغل در حال تغییر به محیط ترکیبی حضوری/کار از خانه هستند.

دوربین مدار بسته IP

با استفاده از فناوری PoE (توان بر روی اترنت)، دوربین‌های IP با استفاده از یک کابل اترنت متصل و اجرا می‌شوند، به این معنی که سازمان‌ها می‌توانند منطقه تحت پوشش وسیع‌تری ایجاد کنند، زیرا نیازی به داشتن پریزهای برق جداگانه برای راه‌اندازی دوربین‌ها نیست. این باعث می‌شود که آنها برای سازمان‌هایی که امیدوارند کنترل، انعطاف‌پذیری و سازگاری بیشتری روی سیستم‌های خود داشته باشند، گزینه‌های عالی باشند.

مزایای دوربین های مدار بسته IP

مزایای دوربین های IP عبارتند از:

  • تکنولوژی روز
  • طیف گسترده ای از ویژگی ها، مانند انتقال آسان برای فایل های ویدئویی بزرگ، تشخیص حرکت، تشخیص چهره، تجزیه و تحلیل ویدئو و غیره.
  • نصب آسان
  • مقیاس پذیری
  • وضوح بالا تا 4K، که در نتیجه گزینه‌های زوم بهتری را به همراه دارد.
  • تعمیر و نگهداری کم
  • حداکثر مناطق تحت پوشش به دلیل قابلیت های PoE
  • دسترسی از راه دور

مزایای دوربین های مدار بسته IP

اگرچه دوربین‌های IP می‌توانند هزینه‌های راه‌اندازی بالاتری را به همراه داشته باشند و معمولاً به بهترین وجه توسط یک متخصص نصب می‌شوند، اما برای سازمان‌هایی که به دنبال یک سیستم با کیفیت هستند ایده‌آل هستند. با همکاری با یک ارائه دهنده آگاه و با تجربه، می توانید هزینه ها و راه اندازی دوربین IP را ساده کنید. به طور کلی، دوربین های IP ارزش سرمایه گذاری برای اکثر مشاغل را دارند.

دوربین مدار بسته آنالوگ چیست؟

وقتی به یک سیستم نظارت معمولی فکر می کنید، دوربین های آنالوگ ممکن است همان چیزی باشد که به آن فکر می کنید. این دوربین‌های فیلمبرداری سنتی دهه‌هاست که وجود داشته‌اند و حداکثر در هر خرده‌فروشی در دسترس هستند. برخی از نسخه‌های مدرن‌تر با وضوح HD ضبط می‌کنند، اما فاقد ویژگی‌ها و عملکردهای افزوده شده دوربین‌های IP هستند. دوربین‌های آنالوگ معمولاً توسط مشاغل کوچک و صاحبان خانه‌هایی که به نظارت تصویری اولیه نیاز دارند استفاده می‌شوند، اما برای کسب‌وکارهایی که به دنبال داشتن یک سیستم با کیفیت هستند، قدیمی هستند.

دوربین مدار بسته آنالوگ

مزایای دوربین مدار بسته آنالوگ

مزایای دوربین های مداربسته آنالوگ عبارتند از:

  • هزینه کم
  • فرآیند نصب ساده

با این حال، با وجود این مزایا، دوربین های آنالوگ راه حلی سریع هستند که برای سازمان هایی که به دنبال سیستم های نظارت با کیفیت هستند ایده آل نمی باشند. اگرچه دوربین‌های آنالوگ HD در دسترس هستند، اما نمی‌توان آن‌ها را در سیستم‌های آنالوگ غیر HD ادغام کرد، و برای سازمان‌هایی که به دنبال به‌روزرسانی آسان سیستم‌های موجود و قدیمی هستند، انتخاب بدی هستند.

تفاوت بین دوربین های مدار بسته آنالوگ، آنالوگHD و IP

بیایید نگاهی اجمالی به مقایسه دوربین های آنالوگ HD با دوربین های IP بیندازیم:

  • کیفیت تصویر

دوربین های آنالوگ وضوح محدودی دارند. معمولاً نیم مگاپیکسل هستند. رزولوشن دوربین آنالوگ بین 420 تا 700 است. دوربین های آنالوگ HD وضوح و کیفیت تصویر بهتری را در مقایسه با دوربین های آنالوگ ارائه می دهند. از سوی دیگر، سیستم دوربین IP به سمت ارائه وضوح پیکسل بین 4K تا 8K حرکت می کند. دوربین‌های IP محدوده وسیع‌تری را پوشش می‌دهند و تصاویر دقیق‌تری را در مناطق مشاهده باریک و بزرگ‌نمایی می‌دهند.

تفاوت بین دوربین های مدار بسته آنالوگ، آنالوگHD و IP

  • کیفیت ویدئو

دوربین های آنالوگ در مقایسه با دوربین های آنالوگ HD یا دوربین های IP کیفیت فیلمبرداری ضعیفی دارند. با این حال، سیستم های دوربین آنالوگ در شرایط کم نور عملکرد بهتری دارند. دوربین‌های آنالوگ موقعیت محدودی را پوشش می دهند و وضوح بزرگنمایی ندارند، به این معنی که با بزرگ‌نمایی، تصاویر دانه‌دارتر و ضعیف‌تر می‌شوند. دوربین های آنالوگ HD در مقایسه با دوربین های آنالوگ پیشرفت های چشمگیری داشته اند و کیفیت فیلمبرداری بهتری را ارائه می دهند. دوربین های آنالوگ HD قابلیت تشخیص چهره و تشخیص پلاک خودرو را فراهم می کنند.

از طرفی دوربین های IP کیفیت فیلمبرداری بالاتری را ارائه می دهند. محدوده دید ویدئویی دوربین IP بهتر است و میدان دید وسیع یا باریکی را ارائه می دهد و کیفیت زوم بسیار بهتر است. علاوه بر این، دوربین های IP سیگنال های دیجیتال را انتقال می دهند. در نتیجه، جزئیات ویدیویی باورنکردنی و فیلم واضح‌تری را ارائه می‌کنند. بنابراین دوربین های IP به گزینه ای عالی برای تشخیص چهره و تشخیص شماره پلاک خودرو تبدیل می شوند.

  • انعطاف پذیری و مقیاس پذیری

دوربین های آنالوگ از تنظیمات DVR استفاده می کنند و لازم است هر دوربین مستقیماً به دستگاه DVR و منبع تغذیه متصل شود، به این معنی که دوربین های آنالوگ به کابل کشی زیادی نیاز دارند. علاوه بر این، دوربین های آنالوگ پرکار هستند. از سوی دیگر، از آنجایی که دوربین های آنالوگ HD دستگاه های پلاگین و پخش هستند، نیازی به تنظیمات شبکه یا تنظیمات ندارند و از کابل های کواکسیال استفاده می کنند. بنابراین دوربین های آنالوگ HD به راحتی قابل اندازه گیری هستند.

از سوی دیگر، دوربین‌های IP از سوئیچ‌ها تشکیل شده‌اند و دوربین‌های IP نزدیک به یکدیگر را می‌توان از طریق یک سوئیچ متصل کرد، که بیشتر از طریق یک سیم به یک ضبط کننده ویدیوی شبکه متصل می‌شود. بنابراین، شما را قادر می سازد تا دوربین های بیشتری را بدون محدودیت تعداد پورت های ضبط کننده ویدئوی شبکه متصل کنید. علاوه بر این، دوربین های IP از فناوری PoE استفاده می کنند که به نوبه خود نیاز به منبع تغذیه جداگانه را نفی می کند.

کدام نوع دوربین مدار بسته بهتر است؟

مانند هر سرمایه گذاری که در کسب و کار یا سازمان خود انجام می دهید، پاسخ به این سوال به نیازهای شما، راه حل هایی که در حال حاضر دارید و بودجه شما بستگی دارد. برخی از کسب و کارها هنوز هم به دلیل در دسترس بودن گسترده، دوربین های آنالوگ را انتخاب می کنند، اما در دراز مدت برای مشاغلی که به امنیت با کیفیت نیاز دارند، به اندازه دوربین های IP مقرون به صرفه نیستند. سیستم های HD آنالوگ را نمی توان به راحتی در سیستم های نظارت آنالوگ موجود ادغام کرد، و آنها را برای کسانی که به دنبال یک فرآیند ساده ارتقاء در آینده هستند، انتخاب بدی می کند. دوربین های آنالوگ نیز فاقد بسیاری از ویژگی های پیشرفته دوربین های IP هستند.

برای کسانی که به دنبال یک سیستم نظارت با کیفیت هستند، دوربین های IP به دلیل ویژگی های زیادی که دارند بهترین انتخاب هستند. این سیستم‌ها انعطاف‌پذیر و مقیاس‌پذیر هستند و می‌توان آن‌ها را به‌راحتی در طول زمان ارتقا یا گسترش داد. آنها همچنین می توانند مقرون به صرفه باشند، اما این به سیستم نظارت فعلی و نیازهای کلی شما بستگی دارد. بهترین راه برای تعیین اینکه کدام گزینه برای شما مناسب است، ملاقات با یک فرد حرفه ای و متخصص است که به خوبی در فناوری نظارت مهارت دارد. آنها می توانند به شما کمک کنند تا نیازها، بودجه و راه حل های فعلی خود را متعادل کنید.

سخن نهایی

وقتی صحبت از فناوری نظارت به میان می آید، دوربین های IP ویژگی ها و عملکردهای بیشتری را ارائه می دهند. به عبارت دیگر، دوربین های IP نظارت در سطح جهانی را ارائه می دهند و می توانند رویدادهای امنیتی را از مکان های بی پایان ضبط و سپس مستند کنند. علاوه بر این، شکاف قیمت بین دوربین های آنالوگ، دوربین های آنالوگ HD و دوربین های IP کمتر می شود. عملکرد بدون نقص دوربین های IP آن را به گزینه بهتری برای مشاغل در هر اندازه تبدیل می کند.

مجتمع فن و کار برگزار کننده دوره های فنی و مهارتی : آموزش نصب کرکره برقی ، آموزش جک برقی ، آموزش نصب درب اتوماتیک شیشه ای ، آموزش نصب دزدگیر اماکن ، آموزش نصب اعلام حریق و … برای شرکت در دوره مورد نظر و یا دریافت مشاوره از کارشناسان اموزشگاه با شماره های : 02166577385 – 02166577385 تماس بگیرید.

X بستن
پربازدیدترین مقالات
نحوه اجاری رایزر برق ساختمان
نحوه اجرای رایزر برق ساختمان
علت داغ شدن لپ تاپ
علت داغ شدن لپ تاپ
نحوه نصب صحیح دوربین مدار بسته
علت خاموش و روشن شدن مک بوک
علت خاموش و روشن شدن مک بوک
تمامی دوره‌ها
مشاهده نظرات ثبت نظر
مشاهده نظرات هنوز نظری ثبت نشده است.
نظر خود را با دیگران به اشتراک بزارید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نمایش بیشتر