آموزشگاه فن و کار

آموزش پایتون مقدماتی و پیشرفته

یادگیری و آموزش زبان برنامه نویسی پایتون در سال 2024 به دلیل ماهیت کاربرپسند، کتابخانه های گسترده و برنامه های کاربردی گسترده، یک حرکت حرفه ای استراتژیک است. تقاضای مداوم برای مهارت‌های پایتون در سراسر صنایع، آن را به یک دارایی با ارزش برای توسعه‌دهندگان تبدیل می‌کند که سودمندی و دلیل یادگیری پایتون را بیان می‌کند. با تسلط بر پایتون، درها را به روی فرصت های مختلف در توسعه وب، علم داده، هوش مصنوعی و اتوماسیون باز می کنید و خود را برای موفقیت در چشم انداز فناوری پویا قرار می دهید.

پایتون به طور گسترده در زمینه های مختلفی مانند توسعه وب، علم داده، هوش مصنوعی، اتوماسیون و غیره استفاده می شود. سینتکس ساده و خوانا آن را برای مبتدیان قابل دسترس می کند، در حالی که تطبیق پذیری و کتابخانه های گسترده آن را برای برنامه های پیشرفته قدرتمند می کند. با شرکت در دوره آموزش پایتون می‌توانید درها را به روی فرصت‌های شغلی متعددی باز کنید و قادر خواهید بود تا روی طیف وسیعی از پروژه‌ها کار کنید.

پایتون در آموزشگاه فن و کار در دو سطح مقدماتی و پیشرفته آموزش داده می شود. دوره آموزش مقدماتی پایتون بر مهارت های حل مسئله و تفکر منطقی از طریق توابع و عملگرهای پایتون تاکید دارد. این دوره یک مقدمه عملی برای زبان پایتون ارائه می دهد که تکنیک های برنامه نویسی شی گرا و تابعی را نیز پوشش می دهد. با سینتکس اصلی زبان مانند دستورات، متغیرها، کامنت‌ها، شرطی‌ها و حلقه‌ها شروع می‌شود و با تمام اصول زبان برنامه‌نویسی Python، یعنی لیست‌ها، تایپ ها و کتابخانه ها و… ادامه می‌یابد. شما می توانید پایتون مقدماتی را بدون هیچ گونه تجربه برنامه نویسی یاد بگیرید.

کسانی که آموزش پایتون مقدماتی را با موفقیت به پایان رسانده اند یا از قبل تجربه کافی در پایتون داشته اند، می توانند در دوره آموزش پایتون پیشرفته شرکت کنند. این بخش از آموزش، دارای موضوعاتی از پایتون است – که برای مبتدیان بسیار دشوار است – تا مهارت های برنامه نویسی پایتون شما را به سطح بالاتری برساند. شما پارادایم های جدیدی را یاد خواهید گرفت که به شما انعطاف پذیری برای ایجاد کدهای تمیز و مؤثر می دهد و شما را به یک برنامه نویس واقعاً پیشرفته پایتون 3 تبدیل می کند.

چیزی که واقعاً خوب است این است که یادگیری پایتون شما را در یک دامنه قرار نمی دهد. پایتون آنقدر همه کاره است که در توسعه نرم افزار، علم داده، هوش مصنوعی و تقریباً هر نقشی که برنامه نویسی با آن درگیر باشد، کاربرد دارد!

فیلم معرفی دوره آموزش پایتون مقدماتی و پیشرفته

نام دوره: آموزش پایتون مقدماتی و پیشرفته
سطح دوره: مبتدی تا پیشرفته
نحوه برگزاری: حضوری
پیش نیاز: دوره اموزش پایتون مقدماتی پیش نیاز شرکت در دوره اموزش پایتون پیشرفته است.
اعتبار مدرک دوره: مدرک معتبر بین المللی برنامه نویسی پایتون زیر نظر سازمان فنی حرفه ای
مدت زمان یادگیری پایتون مقدماتی: 40 ساعت
مدت زمان یادگیری پایتون پیشرفته: 40 ساعت
نحوه ارزیابی: برگزاری دو آزمون عملی در پایان هر دوره
هزینه آموزش برنامه نویسی پایتون
شهریه دوره آموزش پایتون مقدماتی
3900000 (تومان)
شهریه دوره آموزش خصوصی پایتون مقدماتی
6700000 (تومان)
(تومان)
شهریه آموزش پایتون پیشرفته
4500000 (تومان)
شهریه دوره آموزش خصوصی پایتون پیشرفته
7650000 (تومان)
(تومان)

سرفصل های دوره آموزش برنامه نویسی پایتون

سرفصل های آموزش مقدماتی زبان پایتون
برنامه نویسی مقدماتی با پایتون

آموزش نصب پایتون و محیط برنامه نویسی آن

آموزش متغیر ها و انواع تایپ در پایتون (int, float, bool, str, list, tuple, set, dict) ، Convert type, Mutability

آموزش عملگرهای ریاضی، رابطه ای، منطقی و …

آموزش ورودی و خروجی گرفتن در پایتون

اموزش حلقه ها (while, for) ,  break, continue, nested loops

آموزش شرط ها

آموزش خطایابی کد و رفع خطاها

Object oriented programming, class, magic methods

تعریف کلاس

تعریف تابع و تابع بازگشتی

آموزش کتابخانه های پایتون مانند ریاضی و آمار

Operator (assignment, arithmetic, relational, logical, membership, bitwise)

Debugging

Loop (while, for),  break, continue, nested loops

Object oriented programming, class, magic methods

Define function, import function, recursive function

Python builtins, math, statistics, random libraries

Hash topic

Functional programming topic, map, lambda, filter, reduce

سرفصل های آموزش پیشرفته برنامه نویسی پایتون

توابع Iterator and Generator

مالتی تریدینگ و مالتی پراسینگ (Multiprocessing and multi-threading)

Combinatorics counting, itertools library

Work with txt, csv files

Advanced types, collections library

Binary numbers

Advanced function topics, lambda …

Functional programming topic, map, filter, reduce, …

Database topic, store data in SQLite, sqlite3 library

Advanced object-oriented: Inheritance

Design patterns

Error control, try except

Testing topic, unittest library

مزایای دوره برای کارآموزان
پشتیبانی نامحدود icon1
ارائه گواهینامه معتبر icon2
ارائه آموزش برای بازار کار icon3
دسترسی سریع icon4
آموزش کاربردی و علمی icon5
اساتید با تجربه icon6
گالری تصاویر کلاس آموزشی پروژه محور زبان پایتون در فن و کار
دوره های مرتبط با برنامه نویسی

ویژگی ها و قابلیت های زبان برنامه نویسی پایتون

پایتون یک زبان برنامه نویسی پویا، سطح بالا، منبع باز رایگان و تفسیر شده است. این برنامه از برنامه نویسی شی گرا و همچنین برنامه نویسی رویه گرا پشتیبانی می کند. در پایتون، ما نیازی به تعریف نوع متغیر نداریم زیرا یک زبان تایپ شده پویا است. به عنوان مثال، x = 10 در اینجا، x ​​می تواند هر چیزی مانند String، int و غیره باشد.

در این بخش خواهیم دید که زبان برنامه نویسی پایتون چه ویژگی هایی دارد:

رایگان و متن باز: زبان پایتون به صورت رایگان در وب سایت رسمی موجود است. منبع باز بودن Python ، به این معنی است که کد منبع نیز در دسترس عموم است. بنابراین می توانید آن را دانلود کنید، از آن استفاده کنید و همچنین آن را به اشتراک بگذارید.

کدنویسی آسان: پایتون یک زبان برنامه نویسی سطح بالا است. یادگیری زبان پایتون در مقایسه با زبان های دیگر مانند C، C#، جاوا اسکریپت، جاوا و غیره بسیار آسان است. کدنویسی به زبان پایتون بسیار آسان است و هر کسی می تواند اصول اولیه پایتون را در چند روز یاد بگیرد. همچنین یک زبان برنامه نویس پسند است.

خواندن آسان: همانطور که قبلا مشخص شد، نحو پایتون واقعا ساده است. بلوک کد با تورفتگی ها تعریف می شود نه با نقطه ویرگول یا براکت. و همین ویژگی باعث می شود یادگیری آن آسان باشد.

زبان شی گرا: یکی از ویژگی های کلیدی پایتون برنامه نویسی شی گرا است. پایتون از زبان شی گرا و مفاهیم کلاس ها، کپسوله کردن اشیا و غیره پشتیبانی می کند.

پشتیبانی از برنامه نویسی رابط کاربری گرافیکی: رابط های گرافیکی کاربر را می توان با استفاده از یک ماژول مانند  PyQt5، PyQt4، wxPython  یا Tk در پایتون ساخت. PyQt5  محبوب ترین گزینه برای ایجاد برنامه های گرافیکی با پایتون است.

زبان سطح بالا: پایتون یک زبان سطح بالا است. وقتی برنامه‌هایی را در پایتون می‌نویسیم، نه نیازی به یادآوری معماری سیستم داریم و نه نیازی به مدیریت حافظه داریم.

اشکال زدایی آسان: اطلاعات عالی برای ردیابی اشتباه هنگامی که درک کردید چگونه ردیابی خطای پایتون را تفسیر کنید، می توانید به سرعت اکثر مشکلات برنامه خود را شناسایی و اصلاح کنید. به سادگی با نگاهی اجمالی به کد، می توانید تعیین کنید که برای چه کاری طراحی شده است.

پایتون یک زبان قابل حمل است: زبان پایتون یک زبان قابل حمل است. به عنوان مثال، اگر کد پایتون برای ویندوز داریم و اگر بخواهیم این کد را روی پلتفرم های دیگری مانند لینوکس، یونیکس و مک اجرا کنیم، نیازی به تغییر آن نیست، می توانیم این کد را روی هر پلتفرمی اجرا کنیم.

پایتون یک زبان یکپارچه است: پایتون همچنین یک زبان یکپارچه است زیرا ما به راحتی می توانیم پایتون را با زبان های دیگری مانند C، C++ و غیره ادغام کنیم.

زبان تفسیر شده: پایتون یک زبان تفسیر شده است زیرا کد پایتون هر بار خط به خط اجرا می شود. مانند سایر زبان‌های C ، C++، Java  و غیره، نیازی به کامپایل کد پایتون نیست و این امر باعث می‌شود کدهای ما را راحت‌تر اشکال ‌زدایی کنیم. کد منبع پایتون به شکلی فوری به نام بایت کد تبدیل می شود.

کتابخانه بزرگ استاندارد: پایتون یک کتابخانه استاندارد بزرگ دارد که مجموعه ای غنی از ماژول ها و توابع را ارائه می دهد، بنابراین شما مجبور نیستید برای هر چیز کد خود را بنویسید. کتابخانه های زیادی در پایتون وجود دارد مانند عبارات منظم، تست واحد، مرورگرهای وب و غیره.

زبان تایپ پویا: پایتون یک زبان با تایپ پویا است. این بدان معناست که نوع (مثلاً int، double، long، و غیره) برای یک متغیر در زمان اجرا تعیین می شود و نه از قبل، زیرا نیازی به تعیین نوع متغیر نداریم.

توسعه Frontend و Backend: با یک اسکریپت جدید پروژه py، می توانید کدهای پایتون را در HTML با کمک چند تگ ساده <py-script>، <py-env> و غیره اجرا و بنویسید. این به شما کمک می کند تا کارهای توسعه frontend را در پایتون مانند جاوا اسکریپت انجام دهید. Backend نقطه قوت پایتون است که به طور گسترده برای این کار به دلیل فریمورک های آن مانند Django و Flask استفاده می شود.

تخصیص حافظه به صورت پویا: در پایتون نیازی به تعیین نوع داده متغیر نیست. حافظه به طور خودکار به متغیری در زمان اجرا زمانی که مقداری به آن داده می شود اختصاص می یابد. اگر مقدار صحیح 15 ​​روی y تنظیم شده باشد، توسعه دهندگان نیازی به نوشتن int y = 18 ندارند. فقط می توانید y=18 را تایپ کنید.

و…

در نهایت می توان گفت پایتون ابزاری مهیج و قدرتمند در اختیار برنامه نویسان است که کار با آن ساده و سرگرم کننده می باشد و تسلط بر آن کاربران را وارد دنیای شگفت انگیز و بی نهایت می کند که هر کس می تواند متناسب با توانایی هایش از امکانات آن برای حل مسائل خود بهره مند شود.

reg image
ثبت نام
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
روش های ثبت نام در دوره
1- تماس تلفنی
2- ثبت نام در واتساپ و سایز شبکه های اجتماعی
3- مراجعه حضوری
4- از طریق فرم پیش ثبت نام موجود در سایت
5- درج شماره تماس و دوره مورد نظر برای تماس

آموزش برنامه نویسی پایتون از مبتدی تا پیشرفته

پایتون به شما این امکان را می دهد که بتوانید در بخش های مختلف کدنویسی کنید از جمله وب، موبایل، سرور، اسکریپ های مختلف، علوم مختلف، دیتا، هوش مصنوعی، امنیت و …. البته در حوزه ای مانند موبایل پایتون نمی تواند با رقبای خود رقابت کند، در عوض به دلیل داشتن هزاران پکیج و کتابخانه آماده و از قبل نوشته شده برای تقریبا هرکاری که فکر کنید در حوزه هایی مانند دیتا ، هوش مصنوعی و علوم آزمایشگاهی عالی است و به ساده ترین شکل می توان از آنها استفاده کرد. اگر تا حدودی با زبان انگلیسی آشنا باشید و مفاهیم شی ء گرایی را خوب بشناسید ، با یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون می توانید درآمدی بسیار بالا کسب کنید.

پایتون از چند الگوی برنامه نویسی از جمله برنامه نویسی رویه ای، شی گرا و تابعی پشتیبانی می کند. به عبارت ساده‌تر، این بدان معناست که انعطاف‌پذیر است و به شما امکان می‌دهد تا به روش‌های مختلف کد بنویسید، خواه مانند دادن فهرستی از کارها (رویه‌ای) به رایانه، ایجاد مدل‌های دیجیتالی از چیزها یا مفاهیم (شی‌گرا)، یا پردازش کدتان. مانند یک مسئله ریاضی (عملکردی).

مقایسه زبان برنامه نویسی پایتوت با سایر زبان های برنامه نویسی

با دانستن اینکه مقایسه زبان های برنامه نویسی اصلا کار درستی نیست ، چرا که هر زبانی را بهر کاری ساخته اند و هر زبان دارای نقاط قوت و ضعف خاص خود است ، با این حال برخی از کاربران همواره دوست دارند تا بدانند زبانی که قرار است فرابگیرند در مقایسه با سایر زبان های برنامه نویسی هم رده اش در چه جایگاهی قرار دارد. بنابراین در ادامه به مقایسه ای کوتاه از زبان برنامه نویسی پایتون با سایر زبان های برنامه نویسی مطرح دنیا خواهیم پرداخت.

مزیت های زبان برنامه نویسی پایتون نسبت به زبان سی شارپ

پایتون سی سارپ
زبان منبع باز با توزیع رایگان زبان منبع باز توسعه یافته توسط مایکروسافت
زبان تفسیر شده (برای اجرا نیازی به کامپایل نیست) است و زبان تایپ شده پویا (در زمان کامپایل به متغیرهای از پیش تعریف شده نیاز ندارد) زبان کامپایل شده (هر بار که آن را اجرا یا آزمایش می کنید باید کامپایل شود) ، تایپ استاتیک (متغیرها را در مرحله کامپایل تعریف می کند)
دارای کتابخانه های بسیار وسیع مرسوم دارای کتابخانه بر پایه فریمورک NET
تایپ داینامیک تایپ استاتیک
آسانی در خواندن و نوشتن و نمادهای زیادی ندارد نحو ساختاریافته
زبان داینامیک زبان استاتیک
توسعه سریع تر نسبت بر سی شارپ اما عملکرد ضعیف تر نسب به C# توسعه و عملکرد سریع
طیف گسترده ای از برنامه ها و اپلیکیشن ها را می توان با پایتون ساخت طیف گسترده ای از برنامه ها را می توان با زبان برنامه نویسی C# ساخت 
به لطف ابزارهای متعدد، کتابخانه‌ها و چارچوب‌های موجود، پایتون زبان اصلی و حق امتیاز در توسعه هوش مصنوعی و یادگیری ماشین است. عملکرد، سرعت و تسلط سی شارپ در مدیریت برنامه های جزئیات محور، آن را برای توسعه بازی عالی می کند.

مزیت های زبان پایتون نسبت به زبان جاوا

ربان جاوا از زبان برنامه نویسی پایتون محبوب تر است. با این حال، زبان پایتون دارای یکسری مزیت های نسبت به این زبان است که عبارتند از:

پایتون جاوا
پایتون یک زبان مفسری است و یک مفسر پایتون می تواند برنامه های نوشته شده به زبان کامپیوتری تفسیر شده پایتون را اجرا کند. جاوا یک زبان کامپایل شده است. هر پلتفرمی با ماشین مجازی جاوا (JVM) می تواند کد کامپایل شده را اجرا کند زیرا به بایت کد تبدیل می شود.
پایتون از پارادایم های تابعی، رویه ای، شی گرا و امری پشتیبانی می کند. جاوا برای پارادایم های مبتنی بر کلاس و شی گرا ایجاد شده است.
پایتون کد را مختصر، منظم و خوانا نگه می دارد. زمان و تلاش بیشتری برای توسعه دهندگان لازم است تا کد جاوا را قابل درک نگه دارند.
از آنجایی که پایتون یک زبان تایپ پویا است، اعلان متغیرها غیر ضروری است. مفسر می تواند نوع داده متغیر را بدون اعلام آن تشخیص داده و تغییر دهد جاوا زبانی با تایپ قوی است. از تغییر نوع داده متغیر توسط کامپایلر جلوگیری می کند مگر اینکه متغیر از نوع قالب بندی شده باشد.
پایتون کندتر است زیرا از مفسر استفاده می کند. جاوا سریعتر است زیرا همه تایپ ها در طول کامپایل اختصاص داده می شوند.

مزیت های زبان پایتون نسبت به زبان پرل

Perl یک زبان قابل تفسیر و سطح بالا است که می تواند برای اهداف مختلف استفاده شود. پویا هم هست Bugzilla و CPanel دو تا از موفق ترین پروژه های پرل هستند. همچنین برای پردازش متن، مانند به دست آوردن داده ها از یک فایل متنی، توسعه یافته است. همچنین می توان از آن برای تغییر فایل متنی به شکل دیگری استفاده کرد. پایتون یکی از پرکاربردترین زبان های سطح بالا و همه منظوره است. پایتون به دلیل کتابخانه و پشتیبانی گسترده اش محبوب است. می توان از آن برای برنامه های دسکتاپ، یادگیری ماشین و توسعه وب استفاده کرد.

پایتون سازگاری بهتر و بیشتری با سایر پلتفرم ها دارد.

در مقایسه با پایتون، یادگیری پرل کمی دشوار است

Perl یک زبان ساده است که از کارهایی مانند اسکن فایل و ایجاد گزارش پشتیبانی می کند. پایتون بر پشتیبانی از متدولوژی های اساسی تاکید دارد. طراحی استراکچر دیتا، برنامه نویسی شی گرا و غیره.

امنیت داده ها در زبان پایتون بیشتر است.

پایتون با زبان برنامه نویسی جاوا تعامل بهتری دارد.
اگرچه در مقایسه بالا تقریبا می شود گفت که زبان برنامه نویسی پایتون نسبت به زبان های Java ، Prel ، C# از نقاط قوت قابل توجهی برخوردار است، اما توجه داشته باشیم که این نیازهای کاری تان است که مشخص می کند کدام زبان را می بایست انتخاب کنید.

چرا زبان برنامه نویسی پایتون را انتخاب کنیم؟

زبان های برنامه نویسی زیادی در حال حاضر وجود دارند که یک برنامه نویس مبتدی می تواند یکی از آن ها را برای شروع انتخاب کند و این در حالی است که هر یک از زبان های برنامه نویسی دارای نقاط قوت و ضعف خودشان هستند و با آگاهی از همین نقاط ضعف و قوت است که به عنوان یک برنامه نویس مبتدی می توانیم بسته به نیازی که برای یادگیری برنامه نویسی داریم دست به انتخاب درستی بزنیم.

معمولا برنامه نویسان حرفه ای سعی می کنند که به بیش از یک زبان برنامه نویسی تسلط پیدا کنند تا متناسب با نقاط قوتی که هر زبان برنامه نویسی دارد – مثلا یک زبان برای کار با پایگاه داده سرعت بالایی دارااست و زبان دیگر در تحلیل داده ها و غیره خوب است – بتوانند یک اپلیکیشن حرفه ای بنویسند.

آگاهی از نقاط قوت و ضعف برنامه های برنامه نویسی، به خصوص زبان برنامه نویسی پایتون که در این دوره آموزشی مد نظر است، به برنامه نویسان کمک می کند تا با دید بازتری اقدام به استفاده از آن زبان کنند.

در ادامه قصد داریم به نقاطی بپردازیم که زبان برنامه نویسی پایتون را از سایر زبان های برنامه نویسی متمایز و می سازد و این زبان قدرتمند را به گزینه مناسبی برای طراحی و ساخت برنامه های حرفه ای مبدل می سازد.

  1. یادگیری پایتون آسان است

پایتون یک زبان آسان برای تسلط است. این ویژگی بیشتر به دلیل شباهت آن به زبان انگلیسی است. سینتکس پایتون با قوانین بسیار کم و موارد خاص مشخص می شود. به جرات می توان گفت که در پایتون تمرکز بر روی کاری است که می خواهید با کد انجام دهید، نه بر پیچیدگی های زبان. هر کسی می تواند به راحتی به پایتون تسلط یابد. با تمرین، تازه‌کارها می‌توانند در چند روز با استفاده از پایتون یک بازی اساسی بسازند. یکی دیگر از جنبه های جذاب این زبان برنامه نویسی کارایی و خوانایی آن است.

  1. کتابخانه های وسیع پاینتون

پایتون دارای اکوسیستم وسیعی از کتابخانه ها و چارچوب ها برای اهداف مختلف است که به توسعه دهندگان این امکان را می دهد تا از ابزارهای موجود برای پروژه های خود استفاده کنند. پایتون توسط PyPI پشتیبانی می شود که دارای بیش از 85000 اسکریپت پایتون و ماژول در دسترس کاربر است. این ماژول ها قابلیت های از پیش بسته بندی شده ای را در اختیار کاربران در محیط محلی پایتون خود قرار می دهند. می تواند مشکلات مختلفی مانند اجرای تجزیه و تحلیل داده های پیشرفته مانند توسعه خدمات وب یا ایجاد بینایی کامپیوتری را حل کند.

  1. تطبیق پذیری پایتون

پایتون را می توان برای طیف گسترده ای از برنامه ها، از توسعه وب گرفته تا محاسبات علمی و یادگیری ماشین استفاده کرد.

  1. علم داده با پایتون

پایتون زبان برنامه نویسی ترجیحی اکثر دانشمندان داده است. چه عملیات فناوری اطلاعات، چه توسعه نرم افزار یا بازاریابی، در حال حاضر هر شغلی که از داده ها استفاده می کند برای هدایت عملیات خود به پایتون وابسته است. با انتشار «Numpy» و «Pandas»، پایتون در دنیای داده ها به شهرت رسید. پایتون همچنین داده های آماری، جدولی و ماتریسی را مدیریت می کند و همچنین آنها را با کتابخانه هایی مانند «Matplotlib» و «Seaborn» تجسم می کند.
علاوه بر این، در عرصه علم داده، تعداد آگهی‌های شغلی پایتون از بقیه بیشتر است. این نشان دهنده این واقعیت است که مهارت هایی که با یادگیری و آموزش پایتون به دست می آورید مستقیماً به توسعه مهارت های تحلیلی شما منتقل می شود.

  1. متن باز و اوپن سورس بودن پایتون

بیش از 20 سال است که این زبان به صورت کراس پلتفرم و منبع باز اجرا می شود. لینوکس، ویندوز یا MacOS، کد پایتون روی هر پلتفرمی کار می کند. یکی دیگر از موارد قابل توجه در مورد پایتون این است که طی چندین دهه توسعه پیدا کرده و مدام به رفع اشکالات آن پرداخته شده است.

  1. زبان و پلتفرم همه کاره

Python می تواند در هر سناریو عملیاتی یا توسعه نرم افزار مورد استفاده قرار گیرد، خواه در مدیریت زیرساخت محلی و ابری، کار با پایگاه داده SQL، توسعه یک تابع سفارشی ، پشتیبانی از طراحی شی گرا یا حتی توسعه یک ابزار کوچک برای کاربر.

  1. انعطاف پذیری پایتون

پایتون چندین برنامه قدرتمند دارد که با سایر زبان های برنامه نویسی یکپارچه شده است. جزئیات در مورد این موارد به شرح زیر است:

  • C#: سازگار با .Net و IronPython
  • C: نسخه ای با CPython
  • RubyPython : پایتون با روبی ترکیب شده است
  • Jython : پایتون ادغام شده با جاوا
  • Objective C: پایتون با جعبه ابزار PyObjc نوشته شده است
  1. اسکریپت نویسی و اتوماسیون با پایتون

در اسکریپت نویسی، کد به صورت اسکریپت نوشته می شود و اجرا می شود. بنابراین کد توسط ماشین خوانده و تفسیر می شود و خطاها در زمان اجرا بررسی می شوند. پس از بررسی کد، می توان چندین بار از آن استفاده کرد. همچنین امکان خودکارسازی وظایف خاص در یک مشکل توسط اتوماسیون وجود دارد.

  1. هوش مصنوعی

هوش مصنوعی (AI) یک حوزه محوری است که پایتون در آن می درخشد. کتابخانه‌های پایتون مانند TensorFlow و Keras اجرای الگوریتم‌های یادگیری ماشینی پیچیده و یادگیری عمیق را امکان‌پذیر می‌کنند. این کتابخانه‌ها به طور گسترده در برنامه‌های هوش مصنوعی مانند پردازش زبان طبیعی (NLP) استفاده می‌شوند، در این حوزه NLTK پایتون و spaCy در کارهایی مانند تجزیه و تحلیل احساسات و ترجمه زبان برتری دارند. در بینایی سنجی با کامپیوتر، کتابخانه OpenCV پایتون یک ابزار پیشرو برای کارهایی مانند تشخیص تصویر و تشخیص اشیا است.

  1. گرافیک کامپیوتری

پایتون را می توان در پروژه های کوچک، بزرگ، آنلاین یا آفلاین به کار گرفت. برای توسعه برنامه های رابط کاربری گرافیکی و دسکتاپ استفاده می شود. این کتابخانه «Tkinter» توسعه برنامه‌های کاربردی ساده و سریع را امکان‌پذیر می‌سازد. این زبان برنامه نویسی همچنین در توسعه بازی استفاده می شود که در آن منطق با استفاده از ماژول “pygame” نوشته شده است که می تواند روی دستگاه های اندرویدی نیز اجرا شود.

  1. چارچوب تست

این زبان یک ابزار عالی برای اعتبارسنجی محصولات یا ایده ها برای شرکت های تاسیس شده است. پایتون دارای چندین چارچوب تست داخلی است که با اشکال زدایی و گردش کار سریع سروکار دارد. ابزارها و ماژول های آن مانند Selenium و Splinter کار را آسان تر می کنند. پایتون همچنین از تست کراس پلتفرم و بین مرورگر با چارچوب هایی مانند PyTest و Robot Framework پشتیبانی می کند.

  1. توسعه وب

پایتون دارای انواع وب سایت پشتیبانی چارچوب یا توسعه وب است. پایتون مجموعه ای از چارچوب ها برای توسعه وب سایت ها دارد. فریم‌ورک‌های محبوب مانند جنگو، فلاسک و پیلون‌ها با کدهای سریع‌تر و پایدار مشخص می‌شوند. این به این دلیل است که آنها در پایتون نوشته شده اند. با استفاده از پایتون، کاربران می‌توانند اسکراپینگ وب را انجام دهند که به معنای واکشی جزئیات از وب‌سایت‌های دیگر است.

آینده پایتون چگونه است؟

آینده پایتون به دلیل محبوبیت و پذیرش مداوم آن در صنایع مختلف امیدوار کننده به نظر می رسد. پشتیبانی قوی جامعه برنامه نویسان، کتابخانه‌های گسترده و تطبیق پذیری آن، آن را برای پیشرفت‌های فناوری آینده مناسب می‌سازد. با ظهور فن‌آوری‌ها و روندهای جدید، پایتون احتمالاً به ایفای نقش مهمی در صنعت فناوری ادامه خواهد داد.

حقوق بالای برنامه نویسان پایتون و رشد سریع بازارکار آن

دستمزد مهندسان پایتون نسبت به سایرین در این صنعت نسبتاً بالاتر است. در ایران، معمولا جونیور پایتون بدون تسلط به حوزه خاصی 12 تا 15 میلیون ، میدلول 18 تا 30 میلیون ، سینیور 30 میلیون به بالا ، برنامه نویسان پایتون با تسلط به جنگو 45 الی 75 میلیون ف برنامهئنویسان پایتون با تسلط به دیتا 35 الی 45 میلیون ، برنامه نویسان پایتون با مهارت مهندس نرم افزار 45 الی 75 میلیون ف برنامه نویسان پایتون با مهارت های هوش مصنوعی  45 الی 70
میلیون و برنامه نویسان پایتونی که مواردی مانند الگوریتم و … را تخصص بالایی دارند بالای 120 میلیون درآمد دارند.
این پتانسیل درآمد بالا نتیجه پذیرش گسترده پایتون در صنایع مختلف از جمله مالی، فناوری، مراقبت های بهداشتی و غیره است. از آنجایی که پایتون همچنان بر بازار کار تسلط دارد، متخصصان با مهارت‌های پایتون به دلیل توانایی‌شان در توسعه برنامه‌های کاربردی پیچیده، کار با تجزیه و تحلیل داده‌ها و کمک به فناوری‌های پیشرفته مانند هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی مورد توجه قرار می‌گیرند. با توجه به اینکه تقاضا برای تخصص پایتون هیچ نشانه‌ای از کاهش سرعت را نشان نمی‌دهد، سرمایه‌گذاری در یادگیری پایتون می‌تواند به فرصت‌های شغلی و رشد مالی با ارزش منجر شود. با ظهور فن‌آوری‌ها و روندهای جدید، پایتون احتمالاً به ایفای نقش مهمی در صنعت فناوری ادامه خواهد داد.

نحوه اموزش زبان برنامه نویسی Python

آموزش زبان برنامه نویسی مانند زبان های طبیعی و زنده دنیا است. یعنی مانند زبان های طبیعی، برای آموزش زبان برنامه نویسی باید مراحل زیر را انجام دهید.

مانند هر زبانی ابتدا باید علائم تشکیل دهنده زبان را آموخت. به عنوان مثال زبان فارسی از علائم الف تا ی و ارقام 0 تا 9 و علائم خاصی مانند ! ، ؟ ، و… تشکیل شده است. هر کدام از این علائم (نمادها) مفهوم خاصی دارند، در زبان پایتون از علائم a تا z ، A تا Z ، 0 تا 9 ، علائم ویژه نظیر { ، } ، ] ، ] ، / تشکیل شده است. ابتدا باید مفاهیم هر یک از علائم را در زبان پایتون آموخت.

همانطور که می دانید از ترکیب علائم زبان کلمات به وجود می آیندف برخی از کلمات دراای معنی و مفهوم هستند و برخی دیگر معنا و مفهوم خاصی ندارند. به عنوان مثال کلمات “بابا” ، “آب” ، “داد” در زبان فارسی مفهوم خاصی دارند. ولی کلمات “تپتانم” و “بکیپاب” مفهوم خاصی ندارند. به کلماتی که در زبان دراای مفهوم خاصی هستند کلمات کلیدی می گویند. در زبان پایتون کلمات کلیدی نظیر for ، if ، else ، while ، وجود دارند. در آموزیش یک زبان ابتدا باید کلمات کلیدی یک زبان را شناخت و معنی و کاربرد هر کئام از آن ها را آموخت.

با ترکیب کلمات کلیدی به همراه قواعد خاص در هر زبان طبیعیف جمله ایجاد می شود (مانند بابا آب داد) ، همانطور که می دانید در زبان فارسی ابتدا فاعل ، سپس مفعول و در پایان فعل قرار می گیرند. در زبان پایتون نیز برای ایجاد جملات (دستورات) قواعد خاصی وجود دارد. به عنوان مثال، print برای چاپ اطلاعات به کار می رود که به صورت زیر استفاده می گردد:

(اطلاعات)print

همان طور که می دانید در زبان های طبیعی با کنار هم قرار دادن جملات مرتبط به هم پاراگراف ایجاد می شود. در زبان های برنامه نویسی نیز با کنار هم قرار دادن دستورات مرتبط به همف بلاک ایجاد می شود. در پایتون برای ایجاد بلاک باید از تورفتگی استفاده کرد.

با کنار هم قرار گرفن پاراگراف ها صفحات و فصول ایجاد خواهند شد و این روند ادامه می یابد تا یک کتاب نوشته شود. در زبان های برنامه نویسی نیز نوشتن برنامه ها نیز همین روند را داارد. با کنار هم قرار دادن بلاک هاف فایل ف و با کنار هم قرار گرفتن فایل های مرتبط به هم، برنامه ایجاد می شود. بنابراین دوره آموزش پایتون مقدماتی از صفر تا صد کدنویسی به زبان پایتون و نحوه ایجاد برنامه های کاربردی محتلف با زبان پایتون را بصورت عملی و پروژه محور شامل می شود.

در کلاس پایتون پیشرفته تایپ های پیشرفته در پایتون، اعداد باینری و مباحث مربوط به آن، مباحث پیشرفته برنامه نویسی شیء گرا مثل ارث بری، مباحث پیشرقته توابع، کنترل خطاها و مباحث تست نویسی وغیره را خواهید آموخت.

با کذراندن این دوره به پایتون مسلط می شوید. مباحث را از ابتدا می آموزید، روی پروژه های عملی کار می کنید و پس از اتمام دوره، مدرک بین المللی برنامه نویسی پایتون از سازمان فنی حرفه ای دریافت می کنید.

یادگیری پایتون چقدر طول می کشد؟

در حالی که پایتون یکی از زبان‌های برنامه‌نویسی ساده‌تر برای یادگیری است، اما همچنان نیاز به پشتکار و تمرین دارد. زمان لازم برای یادگیری پایتون بسته به تجربه قبلی شما در برنامه نویسی، پیچیدگی مفاهیمی که سعی در درک آن دارید و مدت زمانی که می توانید برای یادگیری اختصاص دهید می تواند بسیار متفاوت باشد. با این حال، با یک برنامه یادگیری ساختاریافته و تلاش مداوم، اغلب می توانید اصول اولیه را در چند هفته درک کنید و در عرض چند ماه مهارت پیدا کنید.

چگونه شروع به یادگیری پایتون کنید؟

پایتون یک زبان همه کاره با طیف گسترده ای از برنامه ها، از توسعه وب و تجزیه و تحلیل داده ها تا یادگیری ماشین و هوش مصنوعی است. از همان ابتدا یادگیری پایتون خود را شروع می کنید ، انتخاب یک حوزه خاص برای تمرکز بر روی آن می تواند مفید باشد. این انتخاب می تواند بر اساس اهداف شغلی، علایق شخصی شما، یا صرفاً حوزه ای باشد که برای شما هیجان انگیزتر است.

بهترین راه برای یادگیری پایتون استفاده از آن است. کار بر روی پروژه های واقعی به شما این فرصت را می دهد تا مفاهیمی را که آموخته اید به کار ببرید و تجربه عملی کسب کنید. دوره آموزش پایتون مقدماتی با پروژه‌های ساده‌ شروع می شود که اصول اولیه را تقویت می‌کنند و به تدریج با پیشرفت مهارت‌هایتان، پروژه‌های پیچیده‌تر را انجام می دهید. این پروزه ها می توانند هر چیزی از خودکار کردن یک کار ساده، ساخت یک بازی کوچک یا حتی ایجاد یک پروژه تجزیه و تحلیل داده باشند.

انتخاب تمرکز می تواند به یادگیری شما کمک کند و آن را قابل کنترل تر کند. به عنوان مثال، اگر به علم داده علاقه دارید، ممکن است یادگیری کتابخانه هایی مانند پانداها و NumPy را در اولویت قرار دهید. اگر هدف شما توسعه وب است، ممکن است روی چارچوب هایی مانند جنگو یا فلاسک تمرکز کنید.

به یاد داشته باشید، انتخاب یک تمرکز به این معنی نیست که شما به آن حوزه محدود شده اید. تطبیق پذیری پایتون به این معنی است که مهارت هایی که در یک زمینه یاد می گیرید اغلب می تواند در حوزه های دیگر نیز اعمال شود. همانطور که در حوزه مرود نظر خود ماهر می شوید، می توانید شروع به کاوش در حوزه های دیگر و گسترش مجموعه مهارت های خود کنید.

شرکت در دوره های آموزش حضوری پایتون، روشی عالی برای یادگیری سریع python، به خصوص برای مبتدیان است. این دور ها دستورالعمل های گام به گام در مورد نحوه انجام وظایف خاص یا درک مفاهیم خاص در پایتون را ارائه می دهند. آموزشگاه فن و کار دو دوره پایتون مقدماتی و پیشرفته را برای کسانی که به دنبال یادگیری همه موارد ضروری برنامه نویسی پایتون هستند برگزار می کند. برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با شماره 02191009433 تماس بگیرید و یا با مراجعه حضوری می توانید از نزدیک با نحوه برگزاری کلاسهای پایتون آشنا شوید.

 

نظر خود را با دیگران به اشتراک بزارید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاهده نظرات هنوز نظری ثبت نشده است.
phone icon 021-91009433 / 09058520960